Welkom Witte Duiven Verhuur Hoe werkt Duiven Verhuur Witte Duiven - Foto's Fotoshoot met Witte Duiven Link partners Contact informatie
     
 

Auto's

De enige echte Hartenmand Turkse en Marokaanse bruiloft

Hoe werken wij ?

Witte Duiven - Bezorgservice Bij lossing van 2 bruidsduiven uit de hand, krijgt het bruidspaar ieder 1 duifje in de hand.
Het bruidspaar krijgt instructies hoe de duiven vast te houden en op teken van de fotograaf worden de duifjes los gelaten zodat er mooie foto’s als aandenken gemaakt kunnen worden.

Is er gekozen voor lossing van 7 duifjes, dan wordt het bruidspaar uitgenodigd naar een grote mand te lopen (als er bruidskinderen zijn, kunnen die erbij worden betrokken) om vervolgens de 5 duifjes uit de mand te lossen. Ook dit gebeurt op teken van de fotograaf.

Een wetens-waardig-heidje bij dit ritueel: het symbolische getal 7 voor geluk wordt meegegeven.
Bijvoorbeeld voor alle 7 dagen van de week Geluk!

Is er voor gekozen om de 2 bruidsduiven uit onze exclusieve enige echte hartenmand te lossen, dan wordt de bruidegom de mand aangeboden en maakt de bruid de hartenmand open.
Dit ritueel staat symbool voor het moment dat het bruidspaar hun harten aan elkaar heeft gegeven en het voor elkaar heeft geopend. Romantiek ten top!!
Is er naast de hartenmand eveneens gekozen voor 7 duiven, dan worden als boven de andere 5 duiven gelost.
Elk bruidspaar kan gratis, een zeer leuk op maat gemaakt gedicht krijgen.

Ook grote aantallen duiven tot 100 stuks kunnen worden geleverd. Ons werkgebied reikt tot Parijs.Duiven-Verhuur - Witte duiven
Op alle foto's en teksten zitten Auteursrechten. Wanneer u zonder vragen foto's gebruikt ongeacht welke doeleinde zijn wij genoodzaakt juridische stappen te ondernemen (Auteurswet)
Duiven Verhuur - Copyright © 2018 - Witte Bruidsduiven/Witte Duiven Service - Powered by VO web